Over Ons

BabyCareBox staat voor A-kwaliteit babyverzorgingsproducten, voor de moderne vaders en moeders van vandaag. Omdat we u ontzien op dit gebied, houdt u meer tijd over voor dingen die er toe doen! Daarbij maken we het u makkelijk. Alles wat u voor uw baby nodig heeft, wordt elke maand gratis thuisbezorgd. U kunt de box elke maand aanpassen of opzeggen. Voor de Gepersonaliseerde Box geldt geen bezorgkosten vanaf 24,99 en u bent helemaal vrij in het samenstellen van een Gepersonaliseerde box.

Onze missie is om drukke ouders te ontzorgen. Wij zorgen voor de luiers, billendoekjes en verzorgingsproducten voor uw kleintje. Dan is dat in ieder geval een ding waar u niet meer aan hoeft te denken. U hoeft niet meer met aanbiedings hoeveelheden luiers over straat en loopt ook niet meer het risico om zonder luiers te zitten, terwijl u dacht dat u nog wat had. De boxen worden maandelijks bij u thuisbezorgd en bevatten genoeg producten voor de hele maand. Dit wordt afgestemd op de gemiddelde behoefte van baby’s. 

Het voordeel van de BabyCareBox is dat u veel goedkoper luiers in kunt kopen dan in de winkel. Daarnaast heeft u altijd precies genoeg, hoeft er niet meer (extra) voor naar de winkel en worden de luiers en andere verzorgingsproducten die u kiest voor de box automatisch elke maand bij u thuisbezorgd. Wij staan voor gemak en efficiëntie. We weten ook dat u uw tijd als drukbezette ouder liever anders besteed, dan het kopen van luiers en andere babyproducten. BabyCareBox hanteert een scherpe, vaste prijs en we verzekeren u van de beste kwaliteit producten voor uw kleintje. Op deze manier weet u ook precies wat u per maand kwijt bent aan uw baby. Dat is iets wat veel ouders niet weten en waar vaak een verkeerde schatting van wordt gemaakt.

Uw voordelen

✓ Bespaar tijd en geld

✓ Geen verplichtingen

✓ Topkwaliteit producten

✓ Kies zelf de frequentie

✓ Maandelijks aanpasbaar en opzegbaar

Menu